Forside
Boligen
Booking
Fly og transport
Klima
Aktiviteter
  > Se flere billeder her...

Få mere at vide... Ring
30 91 61 42
- alle dage til kl. 22.00

 
 > Vejret lige nu- se KlimaClick for Heraklion, Greece Forecast

Lej en feriebolig på Kreta, Plakoti Village

  

Lej et nyopført græsk hus med to etager fra 2006,100 m2, beliggende i en klassisk lignende landsby (village) sammen med 25 andre huse omkring et stort, fælles moderne pool - anlæg. Den charmerende bebyggelse ligger centralt på Kretas nordkyst. Stort set midt imellem de to byer med lufthavne: Chania (66 km) og Heraklion (72 km). Syv kilometer øst for Rethymno.

 

Landsbyen Plakoti Village ligger på et plateau 200 m over havet med pragtfuld panoramaudsigt til højdedrag og havet mod nord. Omgivet af olivenlunde, fælles grønne arealer med citron- og appelsintræer  samt stor udendørs pool i to niveauer. Den nederste afdeling ikke særlig dyb og yderst børnevenlig.

 

Indvendigt er huset enkelt og praktisk indrettet i nordisk stil med pejs og to store østvendte patioer. Huset er udstyret med alle moderne bekvemmeligheder. Herunder cd-afspiller, home cinema, air condition m.m. (Læs mere under "Boligen")

Huset er placeret så tæt som overhovedet muligt ud til en dyb kløft (uden myg) med oliventræer i bunden. Ovenover kløften hænger skrigende rovfugle på opdriftsvindene, mens bjælderne fra får og geder-  på vej til og fra græsgangene morgen og aften - "bimler"  igennem stilheden. Med cikadernes "syden" som baggrund.

 

Bliver det hele for stille og landligt, er der kun få kilometer at gå til store, hvide sandstrande, der kan nås via stier ned ad bjergsiden tværs gennem olivenlundene. Med mulighed for en forfriskning undervejs i et par små pittoreske græske landsbyer. (Læs mere under "Aktiviteter")